„Mala Noćna Muzika“ je počela kao dve gitare pre 5-6 godina, pa otuda i naziv grupe. U današnjem punom sastavu smo se prvi put okupili 2010.,  zbog angažmana u restoranu „Talas“ na Zemunskom keju.

Od prvog trenutka se videlo da će to biti „početak jednog divnog prijateljstva“. U međuvremenu je „Talas“, između ostalog zahvaljujući i nama, postao jedan od kultnih restorana u Beogradu.

Tu smo za ovih nekoliko godina svirali mnogim gostima iz sveta estrade,  sporta,  politike i biznisa. Nećemo da ih nabrajamo, ali gotovo svi viđeniji ljudi u ovoj zemlji i okruženju bili su naši gosti.

U prethodnih nekoliko godina, jako zahtevna publika nas je prihvatila i zavolela, tako da sada sviramo i privatna druženja i proslave koje organizuju.

Orkestar čini pet članova – svi pevaju i svi imaju širokim repertoar pesama, što za rezultat daje vrlo zavidan fond pesama, kojim malo koji orkestar može da se pohvali: od domaćih zabavnih i pop roka (ono što zovu Yu nostalgija), pa preko starogradskih, narodnih i svetskih evergrinova (latino,Ruskih, Grčkih i onih sa Engleskog govornog područja).

Orkestar može da se transformiše od akustike (neki bi rekli „tamburice“), ozvučene akustike, pa do klasičnog benda koji svira sa ozvučenjem.

Pravi „amfibija“ bend koji može da odgovori svim vašim potrebama. Može vam se učiniti da imate više orkestara na proslavi…

Mala noćna muzika © 2013